آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

گزارش هواشناسی امروز 25 تیر ماه

گزارش هواشناسی امروز 25 تیر ماه فریبا گودرزی کارشناس سازمان هواشناسی، از افزایش دمای هوای تهران در ۳ روز آینده خبر داد و گفت: چند استان کشور درگیر گرد و خاک می شوند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۲۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 16
کد خبر: ۱۴۲۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، کارشناس سازمان هواشناسی گفت: امروز و فردا بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق در جنوب شرق کشور منجر به سیلابی شدن رودخانه‌ها می‌شود و همزمان چندین استان کشور درگیر پدیده خیزش گرد و خاک خواهند بود.

«فریبا گودرزی» درباره وضعیت جوی کشور گفت: دمای هوا در این هفته در اغلب مناطق کشور مجدد افزایش خواهد داشت.

وی افزود: حداکثر دمای امروز تهران ۳۵ درجه خواهد بود، فردا و پس فردا به ۳۷ درجه می‌رسد و برای سه‌شنبه نیز ۳۸ درجه پیش‌بینی شده است.

گودرزی ادامه‌داد: به دلیل رشد ابرهای همرفتی که با رگبار و رعد و برق و گاهی وزش باد شدید موقت در جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان همراه خواهد بود، از امروز تا روز یکشنبه هشدار صادر شده است.

وی گفت: گرد و خاک نیز از امروز تا روز یکشنبه در استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد، شمال بوشهر، خوزستان، ایلام، یزد، کرمان، سمنان و خراسان رضوی پیش بینی می‌شود.

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه خلیج فارس تا ظهر دوشنبه آرام خواهد بود، اظهار داشت: از ظهر دوشنبه به‌تدریج شرق خلیج فارس متلاطم شده و ارتفاع امواج تا یک متر خواهد داشت، همچنین از امروز تا اویل وقت دوشنبه تنگه هرمز آرام است.


وی بیان‌داشت: از اوایل وقت دوشنبه تا اواخر وقت چهارشنبه شاهد افزایش موج بین ۱.۵ تا ۲ متر در سواحل و دور از ساحل تنگه هرمز و غرب عمان خواهیم بود.

به گفته گودرزی، شرق دریای عمان از امروز تا یکشنبه ارتفاع امواج زیر ۲ متر در سواحل و زیر ۲.۵ متر در نواحی دور از ساحل خواهد داشت./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار